Handgemaakte sieraden

Rabinovich is niet zomaar een persoonlijk sieradenmerk dat zijn eigen weg gaat, maar een echt Deens sieradenmerk dat al meer dan 30 jaar sieraden ontwerpt. Het merk is ontstaan op de dag dat Mario en Jette elkaar ontmoetten en een gemeenschappelijke liefde en passie voor sieradenkunst vonden en besloten dat dit hun gezamenlijke levenswerk moest worden.

De oprichters en eigenaren Mario Rabinovich en Jette Poulsen, die erg actief zijn in het bedrijf, hebben allebei een creatieve achtergrond: Mario als muzikant en Jette als architect met jarenlange ervaring in design. Jette staat aan het hoofd van onze ontwerpontwikkeling, waar er verschillende creatieve goudsmeden zijn in een ontwerpteam die nauw samenwerken om de sieradentrends van volgend seizoen te ontwikkelen. Teamgeest is een essentieel element wanneer we creatief aan de slag gaan met de collecties.  Dit gebeurd allemaal in onze werkplaats in Aarhus, Denemarken.

We gebruiken sterling zilver in al onze producten, die vervolgens worden toegevoegd aan verschillende soorten oxidatie, meestal antioxidant of zwarte oxidatie. Onze vergulde sieraden zijn van extra hoge kwaliteit en de gouden elementen in de sieraden zijn van 14 karaats goud.

We maken gebruik van verschillende soorten edelstenen. Momenteel gebruiken we voornamelijk rozenkwarts, amethist, peridoot, chalcedoon, hematiet, maansteen, labradoriet en praisioliet. Verder vind je in de ontwerpen zoetwaterparels en zirconia's (CZ), die een diamanten look geven, terug.

Als bedrijf volgen we alle wetten en richtlijnen van de industrie die worden opgesteld en gecontroleerd door de Precious Metal Control.